ZEKERHEID IN ONZEKERE TIJDEN

Het zijn turbulente en onzekere tijden. We hebben te maken met een situatie die niemand ooit heeft meegemaakt en we kunnen alle gevolgen nu nog niet overzien. Wel hebben we uit eerdere crises kunnen leren dat juist in deze uitdagende tijden technologische vernieuwingen en financiële stabiliteit het verschil kunnen maken!

Overeem is als onderdeel van Hadley Group een uitermate financieel stabiele partij en een technologische koploper op het gebied van het ontwikkelen en produceren van complexe gerolvormde profielen van vele soorten materiaal voor diverse markten. Deze kennis delen we uiteraard graag met u en we denken ook graag mee met uw technische ontwikkelingen om samen een optimaal profiel en systeem te ontwikkelen. We zijn dan ook erg blij dat bezoek weer is toegestaan om samen te sparren over toekomstige ontwikkelingen.

 

BEZOEKEN IS WEER MOGELIJK BIJ HADLEY GROUP

We zijn erg blij dat we u weer kunnen ontvangen bij Hadley Group. Als u een afspraak wilt inplannen, kunt u dit het beste afstemmen met uw contactpersoon binnen Hadley Group. De belangrijkse afspraken die wij hanteren binnen Hadley Group zijn:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Blijf thuis als u koorts, hoest, keelpijn of andere griepachtige symptomen heeft;
  • Was u handen bij binnenkomst;
  • Handen geven is -helaas- niet toegestaan.

We zien ernaar uit om u weer te ontvangen en u meer te vertellen over onze investeringen en te bekijken hoe we gezamenlijk uw profielen en producten verder kunnen verbeteren.

 

INVESTERINGEN IN TECHNOLOGIE EN PRODUCTIECAPACITEIT

Door diverse investeringen zijn de productiemogelijkheden het afgelopen jaar verder vergroot en hebben we de capaciteit verhoogd. We rolvormen nu van 0,3mm tot 4mm in Ede en binnen Europa hebben we zelfs mogelijkheden tot 8mm. Daarnaast zijn er diverse additionele technologieën toegevoegd in Ede en hebben we onlangs het ISO 14001 certificaat behaald.

Op deze manier willen wij u zekerheid bieden. Zekerheid om samen technologische vooruitgang te boeken en hoogstaande en verfijnde profielen en producten te produceren die het verschil maken voor u en uw klanten.

© 2024