Hadley Group bezoekt SITEVI 2019

Hadley Group is verheugd om aan te kondigen dat het zijn assortiment stalen vineposts en jarenlange expertise zal meenemen naar de jaarlijkse Sitevi-tentoonstelling, die plaatsvindt van 26 – 28 november 2019 in het expositiecentrum van Montpellier in Frankrijk.

Toonaangevende beurs voor agrarische innovatie

Deze toonaangevende beurs voor agrarische innovatie, Sitevi, de internationale apparatuur en expertise tentoonstelling voor de wijnstok, wijn, olijven, groente en fruitproductie industrieën, vindt in 2019 voor het 42e jaar plaats.

In stand A045 (hal A4) presenteert Hadley Group hoe het bedrijf een uniek profiel  stalen vineposts / wijnpalen heeft ontwikkeld. Deze vinepost / wijnpalen geven fruitboeren en wijnproducenten diverse voordelen waarvan duurzaamheid, stabiliteit en waarde toevoeging aan het product de belangrijkste zijn.

Voordelen van de innovatieve wijnpalen van Hadley

De inmiddels in de wijnindustrie gerenommeerde vineposts / wijnpalen zijn vervaardigd uit het innovatieve UltraSTEEL® koudgewalste proces van Hadley Group. Zo kunnen we het basismetaal verharden en dit resulteert in een veel sterker product dat een betere grip heeft wanneer ze in de grond staan.

Dankzij de UltraSTEEL® behandeling, presteren de vineposts van Hadley Group veel beter dan traditionele houten wijnpalen of alternatieve metalen wijnpalen. De wijnstokken hebben een hoge stijfheid voor een uitzonderlijk hoog draagvermogen, een hoge stabiliteit in de grond en grote flexibiliteit.

Daarnaast durven we een gegarandeerde corrosiebestendigheid voor maximaal 25 jaar te garanderen. Daarnaast heeft het staal als voordeel dat het ziektes weert. Op deze manier kunnen de fruitboeren en wijnproducenten een gezonder gewas produceren. Al met al belangrijke argumenten voor de fruit- en wijnboeren en wijnproducenten om te kiezen voor de vineposts en wijnpalen van Hadley.

Wijnpalen in diverse lengtes en sterkte

De vineposts / wijnpalen van Hadley Group zijn beschikbaar in diverse lengtes en sterktes die geschikt zijn voor alle toepassingen en kunnen worden gepoedercoat, voorgegalvaniseerd en verchroomd in een reeks kleuren. Uiteraard kunnen ook klantspecifieke vinepost worden ontworpen. Eenmaal goedgekeurd kunnen we deze in hoge volumes vervaardigen en productiegereed op locatie leveren.

Sprekend over de plannen van Hadley Group om te exposeren op Sitevi zegt Sales Director Eric Mulder: "We kijken er echt naar uit om terug te keren naar de Sitevi-tentoonstelling van dit jaar. Het is altijd een geweldige kans om wijnproducenten en fruit boeren van over de hele wereld te ontmoeten. Zo kunnen we ze laten zien wat onze vineposts / wijnpalen hun bedrijven extra kunnen brengen." Als bedrijf zijn we er trots op om mensen in de agrarische sector te helpen bij het zoeken naar alternatieve producten om hun fruitgewassen te trainen. In de afgelopen jaren zien we een duidelijke toename van het gebruik van stalen vineposts. We verwachten dat deze trend zich doorzet aangezien fruittelers  steeds meer de voordelen van staal -als een alternatief vinepost materiaal- zien. 

We hopen u op de SITEVI te mogen begroeten op stand A045 hal A4.

Heeft u vragen of interesse in onze wijnpalen? Neem dan gerust hier contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811