Koudgewalste metalen profielen

Bent u op zoek naar een alternatief voor een rolvorm gemaakt van aluminium? Denk dan eens aan een koudgewalste metalen profiel. Het koud vormen van staal biedt diverse voordelen. Zo is het productieproces zeer flexibel en is maatwerk geen probleem. Ook is er een uitgebreid gamma aan staalkwaliteiten.

Koudgewalste metalen profielen in de bouw

Onder andere in de bouwsector winnen koudgevormde profielen steeds meer terrein. Hiermee zijn de koudgewalste metalen profielen niet meer langer het kleine broertje van de reguliere walsprofielen. Overeem is specialist in het ontwikkelen én produceren van (koudgewalste metalen) profielen van 0,25 tot 2,5 millimeter.

Uitsluitend vakmensen

Bij Overeem zet iedereen zich voor de volle 100% in om samen tot een optimaal eindresultaat te komen. Dus wat uw wensen en eisen met betrekking tot de koudgewalste metalen profielen ook zijn, dat we samen tot een oplossing komen staat vast.

Wilt u weten wat Overeem voor u kan betekenen? Schroom dan niet om aanvullende informatie aan te vragen. U bereikt ons op telefoonnummer +31 318 – 69 78 11.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811