Werken bij Overeem

Overeem is onderdeel van The Hadley Group. The Hadley Group is de grootste producent van koudgewalste metalen onderdelen en profielen in het Verenigd Koninkrijk en geniet een meer dan uitstekende internationale reputatie. Met wereldwijd meer dan 500 werknemers realiseert The Hadley Group een omzet van meer dan £ 100 miljoen pond (€ 140.000.000).

Met de focus op eigen onderzoek en ontwikkeling onderscheidt de groep zich duidelijk van haar concurrentie. Zo is de eigen ‘Technology Academy’, de grootste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, en draagt er aan bij voorop te lopen op het gebied van geavanceerde technologische ontwikkeling in koude rolvormen.

Met het verenigen van de krachten met Overeem onderstreept The Hadley Group nogmaals haar commitment om de meest geavanceerde rolvormtechnologie van de sector te ontwikkelen en bredere toepassingsmogelijkheden in de engineeringmarkt te realiseren. Daarnaast zal de overname een nog betere service, een breder productaanbod en de beste technische ondersteuning ter wereld opleveren.

Vacature: Gereedschapmaker m/v fulltime

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij per direct op zoek naar een Gereedschapmaker binnen onze Gereedschapmakerij.  

In deze functie repareer, onderhoud en optimaliseer je de productiegereedschappen en overige apparatuur.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden worden binnen een hecht team uitgevoerd. De werkzaamheden voer je zelfstandig uit waarbij je de opdrachten via jouw teamleider gereedschapmakerij onvangt. Als basis voor het uitvoeren van de werkzaamheden gelden opgegeven prioriteitsvolgorde, tekeningen, machineprogrammeer-richtlijnen, ISO-9001/ IATF 16949 en veiligheidsvoorschriften.

Tot je werkzaamheden zullen behoren:             

-                 het mede oplossen van storingen aan stempels en andere gereedschappen;

-                 het onderhouden van stempels en machines;

-                 voorstellen doen inzake procesverbetering en beheersing en uitvoeren;

-                 het volgens tekening vervaardigen van gereedschap onderdelen (met behulp van zowel CNC als conventionele machines);

-                 samenstellen van gereedschappen en apparatuur.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Voor de uitoefening van deze functie is een opleiding op MBO 4-niveau vereist met aanvullende cursussen en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Momenteel betreft het een functie in dagdienst, maar zal in de toekomst waarschijnlijk een 2 ploegendienst worden.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Stuur een korte motivatie en je curriculum vitae per email naar Claudia Tammer van Human Resources, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Overeem zoekt nieuwe medewerkers!

Vanwege onze constante groei zoeken wij gemotiveerde mensen voor onze productie. Overeem is specialist in het rolvormen van complexe, dunwandige profielen en onderdeel van de Hadley Group. Op een mooie productielocatie in Ede maken wij profielen voor onze klanten. Deze profielen worden onder andere gebruikt voor bekende automerken zoals Volkswagen, Audi, Porsche en nog veel meer. Kijk voor meer info op onze website: www.overeembv.nl

Overeem biedt je een leuke baan in een prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar:

  • Vakantie- en flexwerkers: wil je werken in je vakantie of ben je op zoek naar een baan maar zoek je tijdelijk werk? Wij zoeken nieuwe mensen die full time of flexibel beschikbaar zijn.

 

  • Schoolverlaters: ben je op zoek naar een baan in de metaalbewerking en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kom dan langs bij Overeem! Wij zoeken starters die zich ontwikkelen tot de specialist van morgen.

 

  • Productiemedewerkers: ben je op zoek naar een baan in de metaalbewerking en vind je leuk om een productielijn zelfstandig te bedienen? Overeem biedt volop mogelijkheden!

 

  • Logistieke medewerkers: vind jij het een uitdaging om onze productielijnen continue te bevoorraden zodat ze altijd kunnen draaien? Dan is dit jouw baan!

 

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures? Laat het ons dan weten door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken.

Als je meer informatie wilt kun je ook bellen met: 0318-697811.

Overeem: Building the best!

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811