Rollforming Academy zorgt voor kwaliteitsimpuls

Overeem is uniek in het ontwikkelen en produceren van dunwandige gerolvormde metaalprofielen met hoogwaardige kwaliteitseisen. Om aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te blijven voldoen is het wenselijk om onze medewerkers zelf op te leiden.

 

Overeem scoort in haar klanttevredenheidsonderzoek goed op de discipline kwaliteit. Om deze score hoog te houden en waar mogelijk nog te verbeteren heeft Overeem de ‘Rollforming Academy’ opgericht.

In de ‘Rollforming Academy’ worden nieuwe medewerkers in acht weken klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan. Hiervoor moeten ze acht modules behalen. Ook na de introductie kunnen medewerkers praktische en theoretische modules volgen. In totaal kan iedere medewerker zo maar liefst 28 certificaten behalen.

Binnenkort is er ook een ‘Rollforming Academy’ voor engineers die niet werkzaam zijn bij Overeem. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van rolvormen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811