Overeem krijgt 500 nieuwe collega’s

De overname van Overeem door de Hadley Group heeft afgelopen maand plaatsgevonden. Best een verrassende gebeurtenis voor onze medewerkers, klanten en leveranciers. 

Als Managing Director van Overeem heb ik een goed gevoel overgehouden aan de overname. Waarom? Het heeft nog geen seconde gevoeld als een overname. 

Het voelt eerder alsof we 500 nieuwe collega’s erbij hebben gekregen. 500 collega’s die ‘onze rolvorm taal’ spreken, die onder de indruk zijn op welke manier wij dunwandige voorgelakte profielen produceren én die ervaringen en kennis met ons willen delen. 

Ervaring in het rolvormproces, ervaringen in bepaalde markten maar vooral ook de kennis van het ontwikkelen van nieuwe rolvorm technologieën. 

De continue technologische ontwikkelingen staan bij Hadley Group centraal. Dat spreekt mij, mijn collega’s en uiteindelijk onze klanten ontzettend aan. Want op deze manier hebben wij onze klanten nog meer te bieden. 

Dus ja, tot zover zijn we ontzettend tevreden met de Hadley Group als nieuwe eigenaar van Overeem. De toekomst ziet er rooskleurig uit en ik heb het volle vertrouwen dat 2016 wederom een succesvol jaar wordt. 

Daartegenover staat dat we met pijn in ons hart afscheid nemen van Aalberts Industries. Hier hebben we ontzettend prettig mee samengewerkt en dankzij Aalberts Industries, inclusief alle collega’s, is Overeem de club die het nu is.

Bij deze wil ik al onze medewerkers, onze 500 nieuwe medewerkers, al onze klanten, leveranciers en oud-collega’s van Aalberts Industries een ontzettend gelukkig, gezond en succesvol 2016 toewensen.

Eric Mulder,
Overeem

 

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811