Rolprofielen

Of u nu op zoek bent naar standaard RVS rolvormen of speciale aluminium profielen, dat u bij Overeem de gewenste rolprofielen zult vinden staat vast. Al meer dan 85 jaar mag Overeem zich dé specialist in rolprofielen noemen. Daarom durven wij te garanderen dat u bij ons altijd vindt wat u nodig heeft.

Verschillende rolprofielen

Er zijn vele soorten rolprofielen op de markt. Bij het kiezen van het juiste profiel is niet alleen de vorm belangrijk, maar in veel gevallen ook de metaalsoort. In het ruime assortiment van Overeem vindt u voor elke toepassing de juiste rolprofielen. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Zo is Overeem onderscheidend in complexe rolprofielen, waarbij bijvoorbeeld strenge visuele eisen worden gesteld of geïntegreerde bewerkingen vereist zijn.

Vakkundig advies

Bij Overeem werken uitsluitend vakmensen die hun sporen in het vak al ruimschoots verdiend hebben. Wanneer u een vraag heeft over de rolprofielen kunt u dus met een gerust hart een beroep op hen doen. Ook denken onze engineers op elk punt van het traject met alle plezier met u mee, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft en geen cent meer betaalt dan strikt noodzakelijk is.

Heeft u vragen over onze rolprofielen? Neem dan gerust contact met op via telefoonnummer +31 318 – 69 78 11.

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811